Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.retroservice.no

Retroservice
Søndre Kullerød 4A
3241 Sandefjord

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Normalt er ikke kommentarer aktivert på websiden.
Men i de tilfeller det er aktivert så gjelder følgende:
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Media som ligger på siden inneholder ingen form for personlig opplysninger.

Kontaktskjemaer

  • Navn
  • Kontaktopplysninger (som e-postadresse, fysisk adresse, telefonnumre)

Kontaktskjemaer lagrer ingen data på webserver. Denne dataen sendes som mail til Retroservice. Derfra gjelder egne sikkerhetssystemer. Se avsnitt under om beskyttelse av personopplysninger.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Personopplysninger blir ikke brukt til analyser.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen personopplysninger med andre personer eller firmaer utenfor RetroService, og kjøper heller ingen informasjon fra andre.
Dersom firmaet får flere avdelinger, vil de samme opplysningene være synlig for alle avdelinger, men ikke på utsiden av disse.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer, dersom kommentarer er aktivert.

Din kontaktinformasjon

Din kontaktinformasjon blir ikke delt/solgt eller gitt videre til andre parter.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi lagrer ingen andre personopplysninger enn navn, adresse, epost/mobil-telefon. Dette skjer i vårt mail/økonomisystem (Visma) som har egne rutiner for sikring av personopplysninger. Ingen utenforstående har lovlig tilgang til våre data.
På webserver lagres ingen personopplysninger overhodet.
Mail og Webservere beskyttes av antivirus/malware og sanntids-angrepsbeskyttelse.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved evt. datalekkasjer, så vil dette tas opp med våre systemleverandører umiddelbart for å stoppe lekkasjen, minimere skaden og finne årsakssammenhenge, og evt. berørte kunder vil kontaktes.
Alle forsøk på datainnbrudd politianmeldes.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen opplysninger fra tredjepart.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Det benyttes pr. d.d. ingen automatikk eller data-analyse for å bygge profiler eller tilsvarende.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.